ua en ru

Порошенко створив делегацію для участі в конференції та нараді по захисту озонового шару в Парижі

Порошенко створив делегацію для участі в конференції та нараді по захисту озонового шару в Парижі Джерело фото:EPA
Президент України Петро Порошенко утворив делегацію України для участі у 10-й конференції сторін Віденської конвенції про охорону озонового шару та 26-й нараді сторін Монреальського протоколу про речовини, що руйнують озоновий шар,які відбудуться 16 - 21 листопада 2014 р. у Парижі (Франція).

Президент України Петро Порошенко утворив делегацію України для участі у 10-й конференції сторін Віденської конвенції про охорону озонового шару та 26-й нараді сторін Монреальського протоколу про речовини, що руйнують озоновий шар,які відбудуться 16 - 21 листопада 2014 р. у Парижі (Франція). Про це йде у розпорядженні Президента України № 1242/2014-рп від 14 листопада 2014 р.

До делегації України увійдуть:

- заступник міністра екології та природних ресурсів України - керівник апарату Олександр Настасенко (глава делегації);

- заступник начальника Управління - начальник відділу екологічного аудиту, моніторингу і технічного регулювання Управління державної екологічної експертизи та аудиту, моніторингу і технічного регулювання Міністерства екології та природних ресурсів України Олена Ткач.

Також Порошенко дозволив главі делегації вносити за погодженням із Міністерством закордонних справ України зміни до персонального складу делегації.

Крім того, Президент затвердив директиви делегації України для участі у конференції та нараді.

Нагадаємо, в 2013 р. вчені виявили на Венері озоновий шар.