ua en ru

Порошенко здійснив політ на винищувачі МіГ-29

Порошенко здійснив політ на винищувачі МіГ-29 Фото: президент України Петро Порошенко (president.gov.ua)

Цього року на Повітряні сили виділено понад мільярд гривень

Президент України Петро Порошенко здійснив політ на вітчизняному винищувачі МіГ-29. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив прес-секретар глави держави Святослав Цеголко.

"На День Повітряних сил президент здійснив політ на українському винищувачі МіГ-29", - йдеться повідомленні.

Як зазначається, цього року на відновлення боєздатності, утримання, експлуатацію та ремонт озброєння і військової техніки Повітряним силам виділено понад мільярд гривень. Це, за словами Цеголка, дозволить поставити у військові частини понад 40 основних зразків озброєння і техніки.

Ще раз вітаю всіх воїнів Повітряних Сил нашої армії! Вчергове переконався у вашій професійності та надійності. Особлива подяка командувачу Повітряних Сил ЗСУ генерал-полковнику Сергієві Дроздову, який пілотував цей МІГ-29.

Опубліковано Петром Порошенком 5 серпня 2017 р.

"Бойовий склад вже поповнили відремонтовані і модернізовані літаки, зенітні ракетні та радіолокаційні комплекси. Впродовж першого півріччя після модернізації та ремонту до бойових військових частин вже передано літаки Су-24М, Су-25М1, Су-27УБМ1, МіГ-29, Ан-26 та Л-39, радіолокаційні станції “Малахіт”, “Пелікан”, - йдеться у повідомленні.

На День повітряних сил Президент здійснив політ на українському винищувачі МІГ-29. Цього року на відновлення боєздатнос...

Опубліковано Святославом Цеголком 5 серпня 2017 р.