ua en ru

Порошенко виступить на економічному форумі в Давосі

Порошенко виступить на економічному форумі в Давосі Фото: Петро Порошекно (president.gov.ua)

Президент проведе низку двосторонніх зустрічей з главами держав та урядів

Протягом 24-26 січня 2018 року президент України Петро Порошенко перебуватиме у Швейцарії, де візьме участь у 48-му щорічному засіданні Всесвітнього економічного форуму в Давосі. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"У ході роботи Форуму президент проведе низку двосторонніх зустрічей з главами держав та урядів, керівниками міжнародних фінансових організацій, а також з президентами провідних іноземних компаній та світовими інвесторами", - йдеться у повідомленні

Зазначається, що Порошенко виступить із промовою під час сесії "Центральна та Східна Європа: новий порядок денний для континенту?". Також президент візьме участь у Неформальному засіданні світових економічних лідерів "Створення спільного майбутнього у розколотому світі" та виступить під час інвестиційної панелі Української асоціації венчурного і приватного капіталу в "Ukrainian House Davos".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко і директор-розпорядник Міжнародного валютного фонду (МВФ) Крістін Лагард планують зустрітися на Всесвітньому економічному форумі у Давосі.

Також Порошенко планує зустрітися у Давосі із президентом США Дональдом Трампом.