ua en ru

Порошенко в Широкіно: опубліковано фото спілкування президента з бійцями

Порошенко в Широкіно: опубліковано фото спілкування президента з бійцями Фото: Порошенко в Широкіно разом з сенаторами США

Порошенко в Широкіно привітав військовослужбовців з Новим роком

Президент України Петро Порошенко прибув в Широкіно, щоб привітати бійців Збройних сил України з Новим роком. Фото зустрічі президента і сенаторів Сполучених Штатів Америки з військовослужбовцями опубліковані на сторінці голови держави у соцмережі Facebook.

Прибув на командний пункт в районі Широкиного з американськими сенаторами Джоном Маккейном, Ліндсі Гремом та Емі Клобуча...

Опубліковано Петром Порошенком 31 грудня 2016 р.

“Приємно, що українські захисники мали змогу почути від наших американських друзів: ми боронимо не лише українську незалежність, але й цінності всього демократичного світу”, - написав президент.

Крім того, прес-секретар Петра Порошенка Святослав Цеголко у своєму Twitter написав, що президент нагородив сенатора США Джона Маккейна українською зброєю.

Відзначимо, крім Джона Маккейна в Широкино разом з Петром Порошенко знаходяться ще два сенатора США: Ліндсі Грем і Емі Клобучар.

Дякуємо нашим воїнам за можливість мирно зустріти Новий рік та Різдво Христове! Сьогодні я в Маріуполі, щоб від імені всіх українців та себе особисто висловити велику пошану нашому воїнству та привітати моряків-прикордонників з новорічними святами.

Опубліковано Петром Порошенком 31 грудня 2016 р.

Нагадаємо, раніше Святослав Цеголко повідомив, що президент України Петро Порошенко разом з сенаторами приїхав в командний пункт під Широкино, щоб привітати військовослужбовців ЗСУ з Новим роком.