ua en ru

Порошенко сьогодні виступить в Раді з щорічним посланням

Порошенко сьогодні виступить в Раді з щорічним посланням Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Нардепи розглянуть низку законопроектів

Президент України Петро Порошенко сьогодні, 7 серпня, виступить в Раді з щорічним посланням про внутрішнє і зовнішнє становище країни. Про це повідомляється на сайті уряду.

Повідомляється, що в першому читанні нардепи розглянуть законопроекти "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування доходів нерезидентів-інвесторів у цінні папери", "Про внесення зміни до статті 540 Митного кодексу України щодо примусового виконання постанови органу доходів і зборів або суду про накладення штрафу", "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення протидії торгівлі людьми і захисту постраждалих", "Про забезпечення прозорості у видобувних галузях".

У другому читанні буде розглянуто законопроекти "Про внесення змін у Господарський процесуальний кодекс України, Цивільний процесуальний кодекс України, Кодекс адміністративного судочинства України та інших законодавчих актів (нова редакція)", "Про внесення змін в Закон України "Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні (щодо вдосконалення деяких положень)", "Про внесення змін до Митного кодексу України щодо державної підтримки кінематографії в Україні".

У повторному першому читанні буде розглянуто законопроект "Про внесення змін у деякі законодавчі акти України щодо спрощення деяких аспектів нафтогазової галузі".

Зазначено, що у повторному другому читанні нардепи розглянуть законопроекти "Про засади забезпечення кібербезпеки України", "Про електронні довірчих послуги".

Нагадаємо, раніше комітет Верховної Ради з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення схвалив до другого читання урядовий законопроект №6614 щодо підвищення пенсій.