ua en ru

Порошенко сьогодні виступить на Мюнхенській конференції з безпеки

Порошенко сьогодні виступить на Мюнхенській конференції з безпеки Фото: Петро Порошенко виступить на Мюнхенській конференції з безпеки (president.gov.ua)

Мюнхенська конференція з безпеки розпочинається сьогодні

Президент України Петро Порошенко сьогодні, 16 лютого 2018 року, виступить на Мюнхенській конференції з безпеки. Про це повідомляється на сайті заходу.

Зазначається, що виступ Порошенка на Мюнхенській конференції з безпеки запланований на 18:45-19:00 за місцевим часом (19:45-20:00 за Києвом).

Як повідомляє прес-служба глави держави, Порошенко 16-17 лютого здійснить робочий візит до Німеччини для участь у 54-ій Мюнхенській конференції з питань безпеки.

"Глава держави виступить на тему викликів безпеці у сучасному світі. У рамках візиту глава держави проведе двосторонні зустрічі з керівниками ООН та Північноатлантичного альянсу, високими представниками США, керівництвом держав-членів та інституцій Європейського Союзу", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Німеччині сьогодні відкривається Мюнхенська конференція з безпеки. Участь у конференції візьмуть понад 20 керівників держав і урядів, а також глави найбільших міжнародних компаній.