ua en ru

У Порошенка сьогодні було кілька консультацій з головами парламентських фракцій, - Луценко

У Порошенка сьогодні було кілька консультацій з головами парламентських фракцій, - Луценко Фото: Ірина Луценко (УНІАН)

Представник Порошенка не виключає, що консультації можуть продовжитися вночі

У президента України Петра Порошенка сьогодні було кілька консультацій з головами фракцій Верховної Ради по законам про реінтеграцію Донбасу. Про це повідомила представник президента в парламенті Ірина Луценко.

"У президента було сьогодні кілька консультацій з керівниками фракцій, з представниками фракцій. Він постійно працював з парламентом. Треба буде - будуть і вночі консультації з керівництвом фракцій і груп. Він сьогодні дуже багато часу провів у цих консультаціях", - заявила Луценко.

Представник Президента України у ВР Ірина Луценко: - Завтра продовжиться розгляд законопроектів "про реінтеграцію". - Депутати Батьківщини та Самопомочі в міжнародних відносинах за "Мінськ", а в Україні проти. - Кожен депутат відповідав за ситуацію у ВР сьогодні, це не має повторитись!

Опубліковано Блок Петра Порошенка 5 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше з посиланням на джерела в Адміністрації президента України повідомлялося, що Порошенко сьогодні проведе зустріч з послами США та Німеччини. Очікується, що сторони будуть обговорювати зрив голосування за законопроекти про реінтеграцію Донбасу. Зазначимо, сьогодні ряд народних депутатів зірвав голосування, заблокувавши трибуну українського парламенту.