ua en ru

Порошенко дозволив бажаючим продовжити військову службу залишитися в армії

Порошенко дозволив бажаючим продовжити військову службу залишитися в армії Фото: Петро Порошенко

Президент вніс зміни в указ про демобілізацію

Президент України Петро Порошенко дозволив бажаючим продовжити військову службу не демобілізуватися. Відповідний указ №462/2015, яким вносяться зміни в указ Президента про демобілізацію № 328 від 12 червня 2015 р. опублікований на сайті глави держави.

Новим документом постановляється внести до указу від 12 червня 2015 року № 328 "Про звільнення з військової служби військовослужбовців, які були призвані на військову службу під час мобілізації в особливий період згідно з Указом Президента України від 21 липня 2014 року № 607 Про часткову мобілізацію" наступні зміни: "статтю 1 доповнити словами "крім тих, які висловили бажання продовжувати військову службу".

Як зазначається, цей указ набирає чинності з дня його опублікування.

Нагадаємо, 12 червня Президент України Петро Порошенко підписав указ № 328/2015 "Про звільнення з військової служби військовослужбовців, які були призвані на військову службу під час мобілізації в особливий період згідно з указом Президента України від 21 липня 2014 р. № 607 "Про часткову мобілізацію".

Повідомлялося, що більшість військовослужбовців Збройних сил України, які були покликані в ході мобілізації минулого літа, будуть демобілізовані у вересні 2015 р.