ua en ru

Порошенко розраховує на успішну реалізацію угоди про ЗВТ з Канадою

Порошенко розраховує на успішну реалізацію угоди про ЗВТ з Канадою Фото: Петро Порошенко

Президент України привітав прем'єр-міністра Канади з 25-річчям діп. відносин

Президент України Петро Порошенко привітав прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо з 25-річчям встановлення дипломатичних відносин між країнами. Про це сообщает прес-служба президента України.

У повідомленні говориться, що українсько-канадське партнерство буде активно розвиватися, а договір про зону вільної торгівлі між країнами буде реалізований.

"Розраховую на успішну реалізацію Угоди про вільну торгівлю між Україною та Канадою, а також на продовження і поглиблення плідної співпраці в політичній, безпековій і правоохоронній сферах", - заявив президент.

Крім того, Порошенко заявив, що цінував підтримку Канадою суверенітету і територіальної цілісності України за часів російської агресії.

"Особливо цінуємо незмінну підтримку Канадою суверенітету і територіальної цілісності України в складні часи російської агресії, а також вагоме сприяння Вашого Уряду у здійсненні системних і амбітних реформ", - сказав він.

Нагадаємо, раніше торговий представник України Наталія Микольська повідомляла про те, що Україна розраховує на ратифікацію Канадою угоди про ЗВТ у березні.