ua en ru

Порошенко: витрати при будівництві доріг скоротилися на 11%

Порошенко: витрати при будівництві доріг скоротилися на 11% Фото: Петро Порошенко

Президент назвав пріоритетом відновлення дорожньої мережі Івано-Франківської області

Президент України Петро Порошенко повідомив, що витрати при будівництві доріг скоротилися на 11%. Про це він заявив в ході візиту в Івано-Франківську область, де проінспектував хід ремонтних робіт на автодорозі "Мукачево - Львів".

"Завдяки контролю витрати на один погонний метр доріг вже скоротилися на 11%. Справа громадськості - контролювати. Влада - ваші партнери, щоб всі закупівлі і тендеру відбувалися прозоро. Відновлення дорожньої мережі Іванофранківщини стане пріоритетом", - написав голова держави на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Згідно з повідомленням прес-служби Президента, Порошенко підкреслив, що за останній рік значно збільшилася кількість туристів, які приїжджають в Україну, і якісна інфраструктура, в тому числі дороги, грають надзвичайну роль у розвитку регіону. За його словами, більше 800 млн гривень було виділено на ремонт доріг карпатського регіону.

Нагадаємо, на початку жовтня Кабінет міністрів України призначив Андрія Батищева головою Державного агентства автомобільних доріг України ("Укравтодор").