ua en ru

Порошенко проводить зустріч з Ештон у Мінську

Президент України Петро Порошенко наразі проводить зустріч з верховним представником Євросоюзу із закордонних справ і політики безпеки Кетрін Ештон у Мінську (Білорусь).

Президент України Петро Порошенко наразі проводить зустріч з верховним представником Євросоюзу із закордонних справ і політики безпеки Кетрін Ештон у Мінську (Білорусь). Про це повідомляє прес-служба Адміністрації Президента України у Twitter.

"Розпочалася зустріч Президента України Петра Порошенка з високим представником ЄС з питань закордонних справ та політики безпеки Кетрін Ештон", - йдеться у повідомленні.

Порошенко проводить зустріч з Ештон у Мінську

Фото - Twitter прес-секретаря Ештон

Зазначимо, сьогодні у Мінську мають відбутися переговори у форматі "Україна - Митний союз - Євросоюз".

Наразі окрім Порошенка та Ештон до Мінську вже прибули Президент Республіки Казахстан Нурсултан Назарбаєв та комісар ЄС з торгівлі Карел де Гюхт.

Нагадаємо, на 26 серпня у Мінську за ініціативою Президента Білорусі Олександра Лукашенка заплановані переговори Президента України Петра Порошенка з Президентами Росії Володимиром Путіним, Білорусі Олександром Лукашенком і Казахстану Нурсултаном Назарбаєвим. У зустрічі також заплановано участь трьох комісаров ЄС із зовнішньої політики Кетрін Ештон, з енергетики Гюнтера Оттінгера та торгівлі Карла де Гухта.