ua en ru

Порошенко проводить зустріч з лідерами парламентських фракцій, - АПУ

Порошенко проводить зустріч з лідерами парламентських фракцій, - АПУ Фото: Петро Порошенко

Раніше зустріч Порошенка з главами парламентських фракцій анонсувала Ірина Луценко

Президент України Петро Порошенко проводить зустріч з лідерами парламентських фракцій і груп. Про це йдеться в повідомленні прес-служби глави держави.

Як зазначається, Порошенко призначив зустріч, підтримуючи пропозицію голови Верховної Ради Андрія Парубія, який запропонував провести короткі консультації на початку сесійного тижня.

"Нам треба обмінятися думками щодо поточної ситуації, яка склалася в країні і яка виникла у світі у зв’язку з відповідною реакцією Міжнародного валютного фонду, Європейської комісії. Думаю, було б корисно провести відповідні консультації", - сказав Порошенко.

Крім того, глава держави висловив сподівання, що зустріч сприятиме стабілізації ситуації.

"Переконаний в тому, що на сьогоднішній день є можливості реалізувати той потенціал під час цього сесійного тижня, який дозволить нам стабілізувати ситуацію", - сказав він.

altaltalt

Фото: зустріч Петра Порошенка з лідерами парламентських фракцій

Зазначимо, раніше зустріч Порошенка з главами парламентських фракцій анонсувала заступник голови фракції БПП Ірина Луценко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за словами Порошенка, блокада тимчасово окупованих територій була спецоперацією для виштовхування українського Донбасу у Російську Федерацію.