ua en ru

Порошенко провів зустріч з головою ОБСЄ Альфано

Порошенко провів зустріч з головою ОБСЄ Альфано Фото: глава МЗС Італії Анджеліно Альфано (wikimedia.org)

Порошенко привітав Альфано з початком головування в ОБСЄ

Президент України Петро Порошенко і голова ОБСЄ глава Міністерства закордонних справ та міжнародного співробітництва Італії Анджеліно Альфано обговорили пріоритетні питання двосторонньої взаємодії. Про це йдеться на сайті лідера України.

"Співрозмовники також обговорили пріоритетні питання двосторонньої взаємодії. Глава зовнішньополітичного відомства Італії привітав активізацію італійського бізнесу в Україні в результаті поліпшення інвестиційного клімату шляхом проведення успішних реформ", - йдеться в повідомленні.

Крім того, Порошенко привітав Альфано з початком головування в ОБСЄ та подякував за включення питання врегулювання ситуації на Донбасі з пріоритетами їх роботи. Також окремо було звернуто увагу на подальше погіршення ситуації з правами людини на території окупованого Криму.

Нагадаємо, міністр закордонних справ України Павло Клімкін та голова ОБСЄ Анджеліно Альфано завтра, 31 січня 2018 року відвідають Донбас.

Зазначимо, міністр закордонних справ та міжнародного співробітництва Італії, глава ОБСЄ Анджеліно Альфано перебуватиме в Україні з робочим візитом 30-31 січня. У рамках візиту заплановано ряд зустрічей, на яких планується обговорити зусилля з припинення конфлікту на сході України в рамках нової ролі Риму в якості голови ОБСЄ.