ua en ru

Порошенко закликав Кабмін в 2018 році вийти на рівень мінімальної зарплати в 4,1 тис. гривень

Порошенко закликав Кабмін в 2018 році вийти на рівень мінімальної зарплати в 4,1 тис. гривень Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Уряд прийме відповідне рішення після аналізу виконання бюджету-2017

Президент України Петро Порошенко закликав Кабінет міністрів України в 2018 році вийти на рівень мінімальної зарплати в 4,1 тис. гривень. Про це глава України заявив у ході виступу на форумі об'єднаних громад, передає прес-секретар президента Святослав Цеголко у Twitter.

"Президент закликав уряд до 2018 року вийти на рівень мінімальної зарплати в 4100 гривень", - йдеться в повідомленні.

Порошенко підкреслив, що відповідне рішення має прийняти уряд після аналізу виконання бюджету на 2017 рік.

Зазначимо, також глава України заявив, що сподівається на ухвалення держбюджету-2018 вже на цьому тижні.

"Сподіваюся на прийняття бюджету на 2018 вже на цьому тижні", - зазначив Порошенко.

Сьогодні маю нагоду звернути до представників об'єднаних громад. Децентралізація дала вам шанс із слухняних та безправних виконавців і прохачів стати успішними місцевими лідерами, які здатні вирішувати проблеми села, селища, міста. А потім – рухатися на гору, і вливати свіжу кров, якої завжди потребує влада, щоб не закостеніти і не відірватися від проблем людей. Одне із завдань децентралізації - наблизити владу до простої людини. Скоротити відстань і час для вирішення проблем. Президент, Уряд, Верховна Рада налаштовані на ефективну співпрацю з громадами. Україна буде успішною країною успішних людей!

Опубліковано Петром Порошенком 3 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка, що в Україні заробітна плата жінок становить лише 80% зарплати чоловіків.