ua en ru

Порошенко запросив керівництво Саудівської Аравії в Україну

Порошенко запросив керівництво Саудівської Аравії в Україну Фото: Порошенко і король Саудівської Аравії (president.gov.ua)

Порошенко впевнений у подальшому діалозі між Україною й Саудівською Аравією

Президент України Петро Порошенко запросив керівництво Саудівської Аравії в Україну. Про це повідомив сам глава держави на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогоднішній візит ще більше відкрив дві країни та два наших народи одне для одного. Упевнений - плідний діалог між Україною та Саудівською Аравією триватиме й надалі. З великою радістю запросив керівництво королівства відвідати Україну", - написав Порошенко.

Сьогоднішній візит ще більше відкрив дві країни та два наших народи одне для одного. Впевнений – плідний діалог між Укра...

Опубліковано Петром Порошенком 1 листопад 2017 р.

Нагадаємо, у ході візиту українського президента до Саудівської Аравії сторони підписали низку документів про співпрацю у сфері підготовки дипломатичних кадрів, інвестиційного співробітництва в сільському господарстві, а також в інформаційній сфері.

Зокрема, лідери країн підписали програму співробітництва між Дипломатичною академією України імені Удовенка при МЗС України та Інститутом принца Сауда Аль-Фейсала з дипломатичних досліджень МЗС Саудівської Аравії.

Також Київ та Ер-Ріяд домовилися про спрощення візового режиму.