ua en ru

Порошенко й президент Мальти обговорили продовження санкцій ЄС проти Росії

Порошенко й президент Мальти обговорили продовження санкцій ЄС проти Росії Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Порошенко заявив, що Мальта стає ближчою до України

Президент України Петро Порошенко обговорив з президентом Мальти Марі-Луїз Колейро Прекою продовження санкцій Європейського союза (ЄС) проти Росії.

"Приємно констатувати, що Мальта як надійний двосторонній партнер, як держава-член Євросоюзу стає ближчою до України. Ця близькість є не тільки символічною, а й має практичний зміст. З президентом Мальти обговорили продовження санкцій ЄС проти Росії, євроінтеграційні прагнення України, торговельно-економічну взаємодію. Дякую пані президенту за плідні переговори", - зазначив Порошенко.

Приємно констатувати, що Мальта як надійний двосторонній партнер, як держава-член Євросоюзу стає ближчою до України. Ця близькість є не тільки символічною, а й має практичний зміст. З President of Malta обговорили продовження санкцій ЄС проти РФ, євроінтеграційні прагнення України, торговельно-економічну взаємодію. Дякую Пані Президенту за плідні переговори!

Опубліковано Петром Порошенком 17 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, президент Мальти Марі-Луїз Колейро Прека знаходиться в Києві з державним візитом.

Порошенко й Прека мають взяти участь в українсько-мальтійському бізнес-форумі, який відбудеться в Торгово-промисловій палаті України.

Зазначимо, у травні український президент відвідав Мальту також з державним візитом. Він підкреслив, що країна може стати хабом для виходу товарів українського виробництва на ринки Північної Африки.