ua en ru

Порошенко і президент ЄНП Доль домовилися посилити міжнародний тиск на РФ

Порошенко і президент ЄНП Доль домовилися посилити міжнародний тиск на РФ Фото: Петро Порошенко на зустрічі з Джозефом Долем

Доль підтвердив підтримку України і збереження санкцій проти Росії

Президент України Петро Порошенко і президент Європейської народної партії Джозеф Доль домовилися посилити тиск на Російську федерацію. Про це повідомили в прес-службі президента.

"Лідери скоординували шляхи посилення міжнародного тиску на Росію у зв'язку з її останніми неправомірними діями, які дестабілізують ситуацію на Донбасі", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, президент ЄНП підтвердив незмінність підтримки України і збереження санкцій проти Росії до того моменту, поки не відновиться суверенітет і територіальна цілісність України, включаючи Крим.

Також, на зустрічі обговорили перспективи завершення ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС і запровадження Євросоюзом безвізового режиму для громадян України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на зустрічі президента України Петра Порошенка з президентом Республіки Мальта Марією-Луїзою Колейро Преко глави країн домовилися про державний візит Порошенка в Мальту в травні 2017 року.