ua en ru

В понеділок Порошенко надасть громадянство України Згуладзе, яка претендує на посаду першого заступника глави МВС, - Аваков

В понеділок Порошенко надасть громадянство України Згуладзе, яка претендує на посаду першого заступника глави МВС, - Аваков
Президент України Петро Порошенко в понеділок підпише указ про надання громадянства України Екатерині Згуладзе, яка претендує на посаду першого заступника глави МВС.

Президент України Петро Порошенко підтримав прохання про надання громадянства України Екатерині Згуладзе, яка претендує на посаду першого заступника глави Міністерства внутрішніх справ. Про це в Facebook написав міністр МВС Арсен Аваков.

"Підписав клопотання Президенту України про надання українського громадянства Екатерині Згуладзе. Ека написала заяву з проханням про надання громадянства України та припинення громадянства Грузії. Президент привітав моє уявлення. У понеділок, за фактом виходу відповідного Указу президента про надання громадянства, зроблю заключну формальність - подам подання в Кабмін про призначення Екатерини Згуладзе - першим заступником міністра внутрішніх справ", - написав Аваков.

Нагадаємо, Міністерство внутрішніх справ України в 2015 р. планує скоротити чисельність особового складу до 150-162 тис. осіб.