ua en ru

Порошенко запропонував Яценюку терміново переглянути розміри виплат військовим в зоні АТО

Порошенко запропонував Яценюку терміново переглянути розміри виплат військовим в зоні АТО Фото: Петро Порошенко і Арсеній Яценюк

Порошенко направив прем'єру лист з відповідними пропозиціями

Президент України Петро Порошенко звернувся до прем'єр-міністра Арсенія Яценюка з пропозицією невідкладно розглянути питання про збільшення розмірів розміри виплат військовослужбовцям у зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби глави держави.

лист до Яценюка Порошенко пропонує збільшити виплати військовим, враховуючи важливість завдань з оборони країни від російської агресії, захисту її суверенітету і територіальної цілісності, що виконуються військовослужбовцями в умовах безпосередньої загрози їх життю і здоров'ю, а також з метою уникнення диспропорції між розмірами грошового забезпечення військовослужбовців та представників інших силових відомств

Порошенко також пропонує невідкладно визначитися щодо впорядкування виплат грошової винагороди військовослужбовцям, які безпосередньо беруть участь у виконанні завдань у районі проведення АТО.

"Порушене питання прохання опрацювати в межах видатків, передбачених у державному бюджеті України на 2016 рік на зазначені цілі", - зазначив глава держави.

Порошенко запропонував Яценюку терміново переглянути розміри виплат військовим в зоні АТО

Фото: лист Порошенко

Нагадаємо, Петро Порошенко анонсував підвищення зарплат військовослужбовцям у 2,5 рази вже в цьому місяці.