ua en ru

Порошенко: ми не дозволимо нікому втомитися від України

Порошенко: ми не дозволимо нікому втомитися від України Фото: Президент України Петро Порошенко

У Києві відкрилася конференція донорів України

Президент України Петро Порошенко заявив, що влада країни сподівається на об'єднану позиції Європи і Заходу і "не дозволять нікому втомитися від України". Про це глава держави заявив, відкриваючи Міжнародну донорську конференцію на підтримку України в Києві, передає кореспондент РБК-Україна.

"Сьогодні Україна потребує Європи і Заході, які повинні залишатися об'єднаними. Ми не дозволимо нікому втомитися від України", - заявив Порошенко.

За його словами, вчорашній саміт Україна-ЄС показав, що Україна продовжує рухатися європейським шляхом.

"Кожен день ми на двох фронтах боремося за Україну. Один фронт - це боротьба за свободу і незалежність, іншого - боротьба за те, щоб вижити", - зазначив Президент.

Глава держави підкреслив необхідність дерегуляції, деолігархізації та боротьби з корупцією, а також зазначив, що координацію зусиль між Президентом, прем'єром і спікером Ради у проведенні реформ вдається здійснювати завдяки Національній раді з питань реформ.

"Ми демонструємо унікальну форму координованих узгоджених зусиль... Ми створили дуже ефективну команду яка здійснює реформи. Я дуже пишаюся тим, що в уряді є багато справжніх реформаторів", - заявив Порошенко.

Порошенко: ми не дозволимо нікому втомитися від України

Порошенко: ми не дозволимо нікому втомитися від України

(фото: facebook.com/myroslava.gongadze)

Нагадаємо, на донорській конференції Україна на конференції відзвітує про проведення реформ, також будуть обговорені питання Криму, Донбасу та залучення інвестицій в енергетичний та аграрний сектори.