ua en ru

Порошенко відвідає з робочим візитом Об'єднані Арабські Емірати

Порошенко відвідає з робочим візитом Об'єднані Арабські Емірати Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Президент здійснить робочий візит 1-2 листопада

Президент України Петро Порошенко 1-2 листопада здійснить робочий візит до Об'єднаних Арабських Еміратів. Про це повідомляє пресс-служба глави держави.

Повідомляється, що програмою візиту передбачені переговори глави української держави з наслідним принцом Абу-Дабі, заступником Верховного головнокомандувача Збройних Сил ОАЕ шейхом Мухаммедом бін Заїдом Аль Нагаяном, віце-президентом, прем'єр-міністром ОАЕ, міністром оборони ОАЕ шейхом Мухаммедом бін Рашидом Аль Мактумом.

Крім цього, планується обговорення широкого спектру питань двостороннього співробітництва у сфері безпеки, а також у політичній та інвестиційній сферах.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, Порошенко 31 жовтня - 1 листопада здійснить офіційний візит до Королівства Саудівська Аравія.

У рамках візиту глава держави проведе зустріч з керівництвом Саудівської Аравії. Зокрема, Порошенко зустрінеться з королем Салманом бін Абдулазизом Аль Саудом і наслідним принцом, віце-прем'єр-міністром, міністром оборони Мухаммадом бін Салман Аль Саудом, а також міністром енергетики, промисловості і мінеральних ресурсів КСА Халідом бін Абдулазтзом Аль-Фалихом.