ua en ru

Порошенко відвідає Німеччину з робочим візитом 20 травня

Порошенко відвідає Німеччину з робочим візитом 20 травня Фото: Петро Порошенко

Переговори Порошенко і Меркель відбудуться в резиденції Федерального уряду Німеччини

Президент України Петро Порошенко 20 травня 2017 року відвідає Німеччину з робочим візитом. Про це повідомляє пресс-служба президента.

"20 травня президент України Петро Порошенко з одноденним робочим візитом до Німеччини на запрошення Федерального канцлера ФРН Ангели Меркель", - йдеться в повідомленні.

Так, повідомляється, що переговори Порошенко і Меркель пройдуть у резиденції Федерального уряду Німеччини - Замку Месеберг (місто Гранзее, земля Бранденбург).

Нагадаємо, сьогодні повідомлялося, що Меркель готує для Порошенка ряд незручних запитань під час зустрічі в Берліні. Порошенко може очікувати від Меркель питань, зокрема, щодо боротьби з корупцією, яка була однією з ключових вимог для скасування візового режиму. Посол Німеччини в Україні Дітмар Штюдеманн заявив, що, швидше за все, у Відомстві федерального канцлера знають про ситуацію з НАБУ, а також про спроби нівелювати систему прозорих держзакупівель і тиснути на громадських активістів через систему декларування доходів, яка передбачена для контролю можновладців.