ua en ru

Порошенко доручив звільнити заступників генпрокурора та голови МВС

Президент України Петро Порошенко доручив звільнити заступника генерального прокурора та заступника міністра внутрішніх справ, а також здійснити кадрові рішення щодо окремих посадовців Служби безпеки та інших силових відомств.

Президент України Петро Порошенко доручив звільнити заступника генерального прокурора та заступника міністра внутрішніх справ, а також здійснити кадрові рішення щодо окремих посадовців Служби безпеки та інших силових відомств. Про це він заявив під час наради з керівниками силових відомств, повідомила прес-служба глави держави.

"Прошу протягом двох днів доповісти мені щодо ваших кадрових рішень про очищення від подібних кадрів, які на сьогоднішній день, на мою думку, не мають морального права представляти органи влади", - сказав Порошенко.

Нагадаємо, 30 вересня 2014 р. генеральний прокурор України Віталій Ярема повідомив, що заступник генерального прокурора Анатолій Даниленко відсторонений від виконання обов'язків на час проведення службового розслідування.

26 вересня активісти руху "Автомайдан" пікетували будівлю Генеральної прокуратури України в Києві з вимогою відправити у відставку заступника генпрокурора Анатолія Даниленка.