ua en ru

Порошенко доручив перевірити наявність медикаментів у медчастинах міліції та НГУ

Порошенко доручив перевірити наявність медикаментів у медчастинах міліції та НГУ Фото: Петро Порошенко

Наразі відомо про трьох загиблих нацгвардійців в результаті сутичок під Радою

Президент України Петро Порошенко дав доручення перевірити наявність медикаментів та перев'язочних засобів у міліцейських частинах та медичних закладах Національної гвардії України (НГУ). Про це Порошенко заявив під час відвідування у Центральному госпіталі МВС України поранених бійців Національної гвардії України, які постраждали внаслідок сутичок біля Верховної Ради, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я ще вчора дав доручення перевірити наявність медикаментів, наявність перев'язочних засобів. При чому як в лікарнях, коли були доставлені поранені, так і в частинах міліцейських і Національної гвардії, які працювали безпосередньо на місцях", - повідомив він.

Нагадаємо, вчора, 31 серпня, під час бійки під стінами Верховної Ради невідомий кинув через міліцейський кордон бойову гранату, в результаті чого ряд службовців правоохоронних органів отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Окрім того, один з бійців Нацгвардії загинув від осколкового поранення в серце. Ним виявився 25-річний строковик Ігор Дебрін, який родом із Херсонщини.

Сьогодні стало відомо про ще двох загиблих нацгвардійців: Дмитра Сластикова, який родом із Жовтих вод та уроженця Херсонщини 1995 року народження.