ua en ru

Порошенко пообіцяв зберегти спрощену систему оподаткування для малого та середнього бізнесу

Кандидат у Президенти України Петро Порошенко запевняє, що буде збережена спрощена система оподаткування для малого і середнього бізнесу.

Кандидат у Президенти України Петро Порошенко запевняє, що буде збережена спрощена система оподаткування для малого і середнього бізнесу. Про це він заявив на прес-конференції в Кам'янець-Подільському, передає його прес-служба.

"Левова частка робочих місць створюється в малому та середньому бізнесі, який вижив тільки завдяки спрощеній системі оподаткування. Тому, гарантовано буде збережена спрощена система оподаткування", - заявив Порошенко.

Він підкреслив, що як людина, яка бере на себе відповідальність за побудову конкурентної економіки і хорошого інвестиційного клімату, чітко розуміє, що податкова система повинна бути простою і зрозумілою.

Порошенко вважає, що не треба тримати цілий штат бухгалтерів для того, щоб пояснити малому підприємцю, яким чином розібратися в постійних податкових новаціях. Він переконаний, що ключовою позицією розвитку бізнесу - рівні умови для всіх учасників ринку.

"Побудова конкурентної економіки означає: краще працюєш - краще живеш, не залежно від того, яку відстань, згідно з прокурором, податківцем, міліціонером, головою райдержадміністрації, головою антимонопольного комітету, пожежником або іншими впливовими особами в районі. Ніяких переваг у бізнесі від цього ти не будеш мати", - зазначив він.