ua en ru

Порошенко пообіцяв розблокувати базу "Правого сектору"

Порошенко пообіцяв розблокувати базу "Правого сектору" Фото: Петро Порошенко

Президент особисто зателефонував Дмитру Ярошу

Представники "Правого сектора" стверджують, що Президент України Петро Порошенко пообіцяв протягом трьох днів розблокувати базу руху в Дніпропетровській області. Про це журналістам сказав прес-секретар "Правого сектора" Артем Скоропадський, передає BBC Росія.

За його словами, президент особисто зателефонував Дмитру Ярошу і пообіцяв протягом трьох днів прибрати блокпости Збройних сил України біля бази "Правого сектора".

Нагадаємо, "Правий сектор" зібрався пікетувати АПУ після заяви про те, що база добровольчих формувань "Правого сектора" в Дніпропетровській області була оточена підрозділами Збройних сил України.

При цьому в Генштабі спростовували оточення бази добровольчих формувань "Правого сектора". "У Дніпропетровській області тривають навчання підрозділів Високомобільних десантних військ Збройних сил України. Всі заяви, які зараз поширюються мережею Інтернет щодо ситуації в Дніпропетровський області, покликані підвищити градус напруги в суспільстві і можуть бути передумовами для збройних провокацій на території України напередодні травневих свят", - говорилося в повідомленні Генштабу.

Пізніше "Правий сектор" погрожував підпалити будівлю Адміністрації Президента України у Києві, якщо його вимоги не будуть почуті.