ua en ru

Порошенко підписав закон про забезпечення житлом військовослужбовців

Порошенко підписав закон про забезпечення житлом військовослужбовців Фото: Петро Порошенко підписав закон №4995 (president.gov.ua)

Житло виділятиметься також родинам загиблих військовослужбовців

Президент України Петро Порошенко у середу, 6 грудня, підписав Закон №4995, яким постановив забезпечити житлом військовослужбовців та членів їх сімей. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань забезпечення жилими приміщеннями військовослужбовців та членів сімей військовослужбовців, які загинули під час виконання обов'язків виконання військової служби" підписано", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 7 листопада 2017 року Верховна Рада України підтримала у другому читанні законопроект №4995 "Про внесення змін до законодавчих актів України з питань забезпечення житловими приміщеннями військовослужбовців та членів сімей військовослужбовців, загиблих при виконанні обов'язків військової служби". За документ після кількох невдалих спроб проголосували 243 нардепа. Зокрема, законом передбачається упорядкувати питання забезпечення житловими приміщеннями військовослужбовців, які призвані на військову службу по мобілізації, на особливий період, шляхом визначення порядку, який передбачає розміщення в казармах (на кораблях) згідно із Статутом внутрішньої служби Збройних сил України.