ua en ru

Порошенко підписав указ про призначення Труби главою Держбюро розслідувань

Порошенко підписав указ про призначення Труби главою Держбюро розслідувань Фото: Роман Труба (president.gov.ua)

Комісія обрала Романа Трубу главою відомства 16 листопада

Президент України Петро Порошенко підписав указ про призначення Романа Труби главою Держбюро розслідувань. Про це у Facebook повідомив прес-секретар глави держави Святслав Цеголко.

"Президент підписав указ про призначення обраного на конкурсі голови Державного бюро розслідувань", - повідомив Цеголко.

Президент підписав указ про призначення обраного на конкурсі голови Державного бюро розслідувань: "абсолютно переконаний, що Ви маєте забезпечити повну незалежність Державного бюро розслідувань... Щиро бажаю, щоб ті, хто скоїли злочини, були покараними, а чесна людина змогла точно розраховувати на те, що її права будуть захищені»

Опубліковано Святославом Цеголком 22 листопад 2017 р.

Як повідомляє прес-служба глави держави, у ході зустрічі із Трубою Порошенко наголосив, що переконаний у тому, що він маєте забезпечити повну незалежність Державного бюро розслідувань.

"Я сподіваюсь, що конкурсний набір слідчих також забезпечить високий професіоналізм, високу транспарентність, високу незалежність цього органу і кожного із слідчих. Для того, щоб ми могли стверджувати що це є абсолютно новітній формат правоохоронної системи України", - заявив Порошенко.

Нагадаємо, 16 листопада 2017 року комісія з обрання керівництва Державного бюро розслідувань (ДБР) призначила Романа Трубу керівником відомства. Таке рішення було прийнято після проведення рейтингового голосування за кандидатів.