ua en ru

Порошенко підписав ратифікацію угоди з Ізраїлем про спільну кінематографію

Порошенко підписав ратифікацію угоди з Ізраїлем про спільну кінематографію Фото: президент підписав черговий закон

Імплементація положень угоди сприятиме двосторонньому культурному співробітництву у сфері кіно

Президент Петро Порошенко підписав закон "Про ратифікацію Угоди про спільне виробництво фільмів і співробітництво у сфері кінематографії між Кабінетом Міністрів України та Урядом Держави Ізраїль". Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Зазначено, що метою нормативно-правового акту є набрання чинності для України Угодою про спільне виробництво фільмів і співробітництво у сфері кінематографії між урядами двох країн.

"Імплементація положень Угоди сприятиме, зокрема, двосторонньому культурному співробітництву у сфері кінематографії між Україною та Ізраїлем", - йдеться в повідомленні.

Згідно зі статтею 18 угоди, вона набирає чинності з дати отримання дипломатичними каналами другого письмового повідомлення про виконання сторонами внутрішньодержавних процедур, необхідних для набрання нею чинності.

Нагадаємо, раніше президент Порошенко підписав закон про ратифікацію Конвенції між урядами України та Мальти про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи, а також протоколу до неї.