ua en ru

Порошенко не підтримує відставку Шокіна, - нардеп

Порошенко не підтримує відставку Шокіна, - нардеп Фото: генпрокурор України Віктор Шокін

Президент упевнений, що генпрокурор не винен у втечі нардепа Клюєва

Президент України Петро Порошенко не підтримує відставку генерального прокурора Віктора Шокіна і не вважає його винним у втечі народного депутата Сергія Клюєва. Про це сьогодні після зустрічі з главою держави повідомив журналістам лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я абсолютно щиро сказав Президенту про те, що я вважаю втеча Клюєва дискредитацією і самого Президента, і правоохоронної системи. Ми поставили питання про необхідність відставки генерального прокурора. На жаль, Президент не підтримує цю нашу ініціативу. Більш того, не вважає генерального прокурора винним в тому, що втік Клюєв, хоча моя думка залишається протилежною", - заявив Ляшко.

За його словами, під час зустрічі з Президентом голови фракцій обговорили питання голосування по голові СБУ, подальшого функціонування коаліції, ситуацію на фронті і в економіці.

Нагадаємо, 16 червня ГПУ порушила нову справу проти Сергія Клюєва, у зв'язку з чим генпрокурор Віктор Шокін звернувся до Верховної Ради з поданням про дачу згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт зазначеного нардепа.