ua en ru

Порошенко передав Нацполіціїї 102 автомобіля і 10 катерів

Порошенко передав Нацполіціїї 102 автомобіля і 10 катерів Фото: катер поліції (Михайло Палінчак)

Більшість автомобілів було вироблено в Україні

Президент України Петро Порошенко в середу, 4 квітня, передав Національної поліції України 102 нових автомобіля. Також було передано 10 катерів для патрулювання на воді, передає прес-служба глави держави.

"Ми підсилюємо Національну поліцію України ще 102 новими автомобілями, значна частина яких виготовлена в Україні, на Закарпатті. Підрозділи поліції, які мають вихід в річкових і морських акваторій, отримають новий сучасний водний транспорт - 10 багатофункціональних патрульних катерів для забезпечення охорони порядку і запобігання злочинів на водних об'єктах", - сказав Порошенко.

Глава держави зазначив, що нову техніку отримає також Державна служба із надзвичайних ситуацій.

Порошенко передав Нацполіціїї 102 автомобіля і 10 катерівПорошенко передав Нацполіціїї 102 автомобіля і 10 катерівПорошенко передав Нацполіціїї 102 автомобіля і 10 катерів

Фото: вручення автомобілів і катерів МВС (Михайло Палінчак)

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко заявив 4 квітня, підписав указ про запровадження нового професійного свята - Дня поліції України. Цей день відзначатиметься 4 липня вже в цьому році.

Відзначимо, що рішення про створення Національної поліції України було прийнято у вересні 2015 року Кабінетом міністрів.