ua en ru

Порошенко ухвалив таємне рішення РНБО про військово-технічне співробітництво з іншими державами

Порошенко ухвалив таємне рішення РНБО про військово-технічне співробітництво з іншими державами Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Указ президента України набирає чинності з дня його опублікування

У вівторок, 3 жовтня, президент України Петро Порошенко ввів в дію таємне рішення Ради національної безпеки і оборони (РНБО). Текст відповідного указу опубліковано на сайті президента.

Йдеться про рішення РНБО від 13 вересня 2017 "Про внесення зміни до рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 серпня 2015 "Про військово-технічне співробітництво України з окремими державами"

Контроль за виконанням рішення РНБО Порошенко поклав на секретаря Олександра Турчинова.

Також повідомляється, що цей указ набирає чинності з дня його опублікування.

Раніше президент України підписав указ, яким ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 13 вересня 2017 "Про Концепцію реформування та подальшого розвитку системи управління державою в умовах надзвичайного стану та в особливий період".

Так, в РНБО схвалили розроблений Міністерством оборони та поданий Кабінетом міністрів України на розгляд главі держави проект концепції реформування та подальшого розвитку системи управління державою в умовах надзвичайного стану та в особливий період.

Нагадаємо, Порошенко підписав указ про перегляд фінансування нацбезпеки і оборони в 2018 році.