ua en ru

Порошенко оголосив ротацію підрозділів ЗСУ на Донбасі

Порошенко оголосив ротацію підрозділів ЗСУ на Донбасі Фото: Петро Порошенко в Авдіївці (прес-служба АПУ)

Сьогодні Порошенко провів оперативну нараду щодо ситуації в зоні бойових дій

Президент України Петро Порошенко сьогодні, 22 жовтня, під час візиту в Авдіївку заявив, що найближчим часом підрозділу 72, 14, 92 і 53 бригади Збройних сил України повернуться з Донбасу до місць своєї постійної дислокації. Про це повідомила пресс-служба глави держави.

"найближчим часом підрозділу повернуться в місця своєї постійної дислокації, на яких їх чекають - на Волині, в Білій Церкві, Чугуєві, Сєвєродонецьку. За вашим заміну приходять інші бригади, будуть міцно тримати ваші позиції", - повідомив Порошенко.

Нагадаємо, сьогодні, 22 жовтня, Порошенко відвідав район антитерористичної операції де провів оперативну нараду щодо ситуації в зоні бойових дій.

"Президент, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко прибув в Авдіївка Донецької області, де разом з міністром оборони Степан Полторак провів нараду з оперативної обстановки на фронті", - йдеться в повідомленні прес-служби прзидента.

За даними відомства, глава держави також поспілкувався з особовим складом 72-ї окремої механізованої бригади. Зокрема, як розповіли в Адміністрації президента, Порошенко обговорив з військовослужбовцями питання про речовому, харчовому, грошове і матеріальне забезпечення підрозділу.