ua en ru

Порошенко обговорив розвиток військового співробітництва з міністрами оборони 4 країн

Порошенко обговорив розвиток військового співробітництва з міністрами оборони 4 країн Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Порошенко провів зустріч з міністрами оборони Литви, Латвії, Естонії та Чорногорії

Президент України Петро Порошенко на зустрічі з міністрами оборони Литви, Латвії, Естонії та Чорногорії обговорив питання розвитку військового співробітництва між країнами. Про це йдеться в повідомленні на сайті президента.

Повідомляється, що сторони обговорили широке коло питань розвитку відносин у військово-технічній сфері та зміцнення оборонного потенціалу України в умовах протидії російській агресії. Порошенко також повідомив міністрам оборони чотирьох країн про ситуацію на Донбасі та стан імплементації мінських угод.

Він також зазначив фінансову, технічну і гуманітарну допомогу, яка надається урядами цих країн, як на двосторонній основі, так і в рамках відповідного трастового фонду НАТО.

Нагадаємо, раніше Порошенко заявив про початок збройного осучаснення армії. За словами президента, фінансування закупівель озброєнь і військової техніки для української армії порівняно з 2013 роком збільшилося в 10 разів.