ua en ru

Порошенко обговорив з президентом Словенії реалізацію проекту прямих авіарейсів Київ-Любляна

Порошенко обговорив з президентом Словенії реалізацію проекту прямих авіарейсів Київ-Любляна Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Президенти також узгодили позиції напередодні саміту Східного партнерства

Президент України Петро Порошенко обговорив з президентом Словенії Борутом Пахором реалізацію проекту прямих авіарейсів Київ-Любляна. Про це повідомляє прес-служба глави України за результатами телефонної розмови президентів.

"Лідери двох держав висловили задоволення реалізацією спільних домовленостей щодо відновлення прямого авіасполучення між Києвом і Любляною, яке сприятиме розвитку міжособистісних контактів", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, крім того президенти узгодили позиції напередодні П'ятого саміту Східного партнерства, який відбудеться в Брюсселі 24 листопада 2017.

Крім того, Порошенко привітав президента Словенії з переконливою перемогою на президентських виборах і висловив надію на продовження плідного двостороннього діалогу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що чинний президент Словенії Борут Пахор переміг у другому турі президентських виборів, набравши 52,94% голосів.

Так, остаточний результат вже кардинально не зміниться. Такі дані наводить у неділю Державна виборча комісія країни після підрахунку 99,98% голосів.