ua en ru

Порошенко для обміну на Донбасі помилував ще одну засуджену

Порошенко для обміну на Донбасі помилував ще одну засуджену Фото: учасники мінської групи на зустрічі з настоятелем церкви (facebook.com/iryna.gerashchenko)

Жінка написала лист Порошенку, в якому покаялась у злочині

Президент України Петро Порошенко помилував засуджену за тяжкий злочин жінку для майбутнього обміну полоненими. Про це повідомила перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко Facebook.

"Днями президент помилував жінку, яка в молодому віці здійснила тяжкий злочин, сама себе також поранила, у неї ампутовані кінцівки і дитина на руках", - розповіла Геращенко.

За її словами, жінка написала лист Порошенку, в якому покаялась у злочині, визнала провину і просила помилувати, заради маленької дитини.

"Це жест гуманізму і доброї волі, який, ми сподіваємося, буде сприяти продовженню звільнення наших заручників з ОРДЛО і ми розраховуємо на звільнення українських військових", - підсумувала Геращенко.

Нагадаємо, 15 січня Геращенко повідомила, що Порошенко в найближчі години помилує ще одну засуджену, щоб продовжити роботу над звільненням українських заручників на Донбасі.