ua en ru

Порошенко обіцяє зробити все можливе для повернення затриманих в РФ, Криму і на Донбасі українців

Порошенко обіцяє зробити все можливе для повернення затриманих в РФ, Криму і на Донбасі українців Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Порошенко зазначив, що Сущенко вже другий день народження зустрічає в російському СІЗО

Президент України Петро Порошенко пообіцяв зробити все можливе для повернення затриманих в Російській Федерації, анексованому Криму і на окупованому Донбасі українців. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Український журналіст Роман Сущенко вже другий день народження зустрічає в російському СІЗО, де його за надуманими звинуваченнями утримує кремлівський режим. Однак ми зробимо все можливе, щоб Роман якнайшвидше повернувся на Україну, до своєї родини. Так само, як і інші українці, які перебувають у заручниках на території РФ, в окупованому Криму та Донбасі", - йдеться у повідомленні.

Український журналіст Роман Сущенко вже другий день народження зустрічає в російському СІЗО, де його за надуманими звину...

Опубліковано Петром Порошенком 7 лютого 2018 р.

Нагадаємо, за останніми даними, в заручниках на непідконтрольних Україні територіях Донбасу знаходяться 108 осіб.

"На сьогодні звільнено або знайдений 3221 особа. Офіційно заручниками вважаються ще 108 осіб, які незаконно утримуються на території ОРДЛО. Зниклими безвісти є 398 осіб", - заявив радник голови Служби безпеки України Юрій Тандіт.