ua en ru

Порошенко не візьме участь у п'ятничному ефірі програми "Шустер LIVE"

Кандидат у Президенти України Петро Порошенко не братиме участь у програмі "Шустер LIVE" у п'ятницю, 23 травня, через щільний графік зустрічей, запланований на цей день. Про це повідомляє прес-служба політика.

У повідомленні наголошується, що Порошенко щиро вдячний студії Савіка Шустера за запрошення взяти участь у прямому ефірі і неодмінно скористається ним іншого разу.

"Ефір на центральному телебаченні - це завжди важливо і почесно для Порошенка, оскільки дає можливість донести до великої кількості людей свою позицію і своє бачення з принципових питань. Однак не можна відміняти заплановані зустрічі з людьми навіть заради ефіру на центральному телебаченні, оскільки це є безвідповідальним", - наголошується у повідомленні.

Щоб запобігти звинуваченням у бік програми "Шустер LIVE", через незбалансований ефір, прес-служба кандидата на посаду Президента Петра Порошенка просить під час програми повідомити глядачів та учасників ток-шоу про те, що у політика на п'ятницю, 23 травня, заплановано низку зустрічей з громадою та міжнародні зустрічі, які підтверджені заздалегідь.

"Так, у графіку передбачено спілкування з Міністром закордонних справ Королівства Данія Мартіном Лідегором та Міністром закордонних справ Норвегії Бьорге Бренде. Також на цей день Петро Порошенко прийняв запрошення на зустріч з головою представництва ЄС в Україні Яном Томбінським", - наголосили в прес-службі.