ua en ru

Порошенко назвав ЗВТ з Канадою "важливою перемогою на шляху реформ"

Порошенко назвав ЗВТ з Канадою "важливою перемогою на шляху реформ" Фото: Петро Порошенко (РБК-Україна)

Президент прокоментував початок роботи ЗВТ з Канадою з 1 серпня

Президент України Петро Порошенко вважає, що Зона вільної торгівлі з Канадою, яка запрацює з 1 серпня 2017 року, є "важливою перемогою на шляху реформ". Про це йдеться у повідомленні на його офіційній сторінці в Facebook.

"Історичний момент: всі процедури щодо ратифікації Угоди про вільну торгівлю між Україною та Канадою завершено. Угода набуде чинності 1 серпня 2017 року. Це ще одна важлива перемога України на шляху реформ", - зазначив Порошенко.

Історичний момент: усі процедури з ратифікації Угоди про вільну торгівлю між Україною та Канадою завершено. Угода набуд...

Опубліковано Петром Порошенком 29 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Зона вільної торгівлі між Україною і Канадою запрацює з 1 серпня. Угода про ЗВТ скасує 98% тарифів на українські товари, які будуть продаватися в Канаді. Для канадських товарів скасують 72% тарифів, а протягом 7 років безмитний експорт зросте до 98%. Угода також взаємно відкриває ринки державних закупівель, а окремі розділи документа захищають електронну комерцію та інтелектуальну власність.