ua en ru

Порошенко назвав патрульну службу в Києві лицем нової держави

Порошенко назвав патрульну службу в Києві лицем нової держави Фото: Петро Порошенко

Такі зміни дуже незручні для українських ворогів

Президент України Петро Порошенко назвав патрульну службу в Києві лицем нової держави, яке він хоче побудувати. Про це він заявив сьогодні, 8 липня, під час наради в ході робочого візиту до Одеси, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми запустили проект нової патрульної служба, нова форма, нові автомобілі, нові умови роботи, нові кашкета... Але головне не це - нові хлопці і дівчата. Це інша поліція іншої держави - поліцейські, які зупиняються, щоб допомогти, а не ті, хто полює в кущах для того, щоб заробити. І це обличчя нової держави, яке я хочу побудувати", - сказав Порошенко.

Він зазначив, що такі зміни дуже незручні для українських ворогів, але дуже потрібні для української держави.

"Ви знаєте, чому я радію? Все суспільство стало на захист української влади", - сказав Президент.

Нагадаємо, протягом місяця необхідно збільшити кількість диспетчерів в патрульну службу. "Ми будемо посилювати потенціал, нам потрібно більше диспетчерів, нам потрібно більше людей на "гарячу лінію", щоб швидше приймати інформацію, все це будемо робити. Дайте нам місяць і ви побачите, все ще краще буде", - запевнила перший заступник міністра внутрішніх справ України Згуладзе.

Варто також відзначити, що, за словами Згуладзе, нова патрульна служба впоралася з усіма викликами в першу ніч своєї роботи. "Я б хотіла сказати декілька слів. Перше і найважливіше - вони (патрульні, - ред.) впоралися. Вони впоралися з усім. Впоралися краще, ніж я очікувала. Я можу сказати, що я дуже хвилювалася в першу зміну, в першу ніч", - сказала Згуладзе. Також вона зазначила, що на першу робочу зміну поліцейських припали різних випадки, серед яких ДТП з потерпілими, надання першої допомоги, порятунок дівчини з відкритим переломом ноги, затримання зі зброєю, хуліганство, затримання по гарячих слідах.