ua en ru

Порошенко призначив Данилюка своїм представником в Кабміні

Президент України Петро Порошенко призначив своїм постійним представником в Кабінеті міністрів України Олександра Данилюка.

Президент України Петро Порошенко призначив своїм постійним представником в Кабінеті міністрів України Олександра Данилюка. Про це повідомила прес-служба Президента України.

"Призначити Данилюка Олександра Олександровича представником Президента України у Кабінеті міністрів України", - йдеться в указі Президента України № 598/2014 від 17 липня 2014 р.

Порошенко наголосив, що співпраця Президента з Кабміном сьогодні має першочергове значення для проведення реформ в країні.

"Всі реформи, які сьогодні ініційовані Адміністрацією Президента, розроблені у співпраці з громадськістю, у тісній співпраці з урядовцями, мають бути якісно підготовлені і запропоновані Верховній Раді для прийняття", - підкреслив Порошенко.

У свою чергу, Данилюк подякував Президенту за надану довіру і зазначив, що для втілення реформ в країні необхідна тісна співпраця органів влади і координація дій.

Як повідомляється, Олександр Данилюк з вересня 2010 р. очолював Координаційний центр з впровадження економічних реформ. Він переміг у конкурсі на цю посаду.