ua en ru

Порошенко наполягає на ухваленні закону про дипслужбу, - нардеп 

Порошенко наполягає на ухваленні закону про дипслужбу, - нардеп  Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Також президент запропонує розглянути до кінця року законопроект щодо створення Бюро фінансової безпеки

Президент України Петро Порошенко закликає парламент ухвалити рішення щодо закону про дипломатичну службу. Про це сьогодні на погоджувальній раді керівників фракцій і голів комітетів Верховної Ради України заявила представник президента у парламенті Ірина Луценко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Президент наполягає і закликає парламент розглянути і прийняти рішення по закону про дипломатичну службу, по законах, які пов'язані зі сферою національної безпеки і оборони, ратифікаційні законопроекти, які поліпшать доступ до довгострокового фінасування малого і середнього бізнесу", - заявила Луценко.

За її словами президент наполягає на розгляді законопроектів №7114 д, і №6027 д, пов'язаних зі створенням та ведення кредитного реєстру Національного банку та наполягає, зокрема на врахуванні у проекті державного бюджету перехідних положень по спецконфіскації 2017 року.

Також президент запропонує розглянути до кінця року законопроект щодо створення Бюро фінансової безпеки, яке замінить податкову міліцію.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Порошенко 20 листопада вніс до Ради законопроект про дипломатичну службу.