ua en ru

Порошенко: напередодні Дня Незалежності зростає ймовірність ескалації на Донбасі

Порошенко: напередодні Дня Незалежності зростає ймовірність ескалації на Донбасі Фото: Петро Порошенко в Харківській області

Президент визнав, що українці не мають страховки від загострення ситуації на сході

Імовірність ескалації ситуації в рамках збройного конфлікту в зоні проведення АТО на Донбасі зростає у зв'язку з наближенням Дня Незалежності України. Про це заявив Президент України Петро Порошенко сьогодні під час робочої поїздки до Харківської області, передає кореспондент РБК-Україна.

"Завдяки вам (військовослужбовцям ЗСУ, - ред.) ціна ймовірного російського наступу стала настільки високою, що дуже протверезила навіть найбільш хмільні голови. Але це не страхує нас від масштабної ескалації бойових дій на сході, ймовірність якої зростає у зв'язку з Днем Незалежності", - зазначив під час виступу Порошенко.

Нагадаємо, Президент Петро Порошенко в рамках свого візиту до Харківської обл. вже відвідав військовий аеродром у Чугуєві, де відбулася церемонія вручення військової техніки Збройним силам України.

Як повідомлялося, напередодні в СБУ попередили про можливий наступ сепаратистів на сході України напередодні 24 серпня - Дня Незалежності України.