ua en ru

Порошенко нагородив військових-артилеристів

Порошенко нагородив військових-артилеристів Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Державні нагороди отримали 20 військових

Президент України Петро Порошенко вручив військовим-артилеристам державні нагороди з нагоди Дня ракетних військ і артилерії Збройних сил України (ЗСУ), передає прес-служба глави держави.

Нагороди Порошенко вручив під час відвідування практичного заняття з питань нарощування бойових спроможностей ракетних військ і артилерії в одній із військових частин ЗСУ в Київській області.

За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, зразкове виконання військового обов’язку п'ятеро бійців відзначені орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, шестеро - орденом "За мужність" ІІІ ступеня, один боєць отримав з рук глави держави орден Данила Галицького, шестеро військовослужбовців відзначені медаллю "За військову службу Україні" і ще двоє - медаллю "Захиснику Вітчизни", зазначає прес-служба президента.

Нагадаємо, Порошенко у жовтні повідомив, що в Україні 16,7 тис. військовослужбовців удостоєні державних нагород, з них 2,7 тис. - посмертно.