ua en ru

Порошенко сподівається на зростання інвестицій Ізраїлю в економіку України

Порошенко сподівається на зростання інвестицій Ізраїлю в економіку України Фото: Петро Порошенко і Реувен Рівлін

Порошенко і Рівлін підтвердили спільну зацікавленість у розвитку співробітництва у торговельно-економічній, науково-технічній, туристичній та гуманітарній сферах

Президент України Петро Порошенко сподівається на зростання інвестицій Ізраїлю в економіку України. Про це Порошенко заявив у ході двосторонньої зустрічі з президентом Ізраїлю Реувеном Рівліним, передає прес-служба Порошенка.

Порошенко також запевнив Рівліна в готовність України допомогти ізраїльським компаніям, які хочуть вийти на ринок нашої країни.

У ході зустрічі Порошенко і Рівлін обговорили подальший розвиток відносин між Україною та Ізраїлем, а також шляхи поглиблення взаємодії двох країн у вирішенні актуальних міжнародних проблем.

Порошенко поінформував Рівліна про розвиток подій на Донбасі. "Україна та Ізраїль в даний час стикається з серйозними проблемами. Найбільш важливою з них є: як захистити свою країну від зовнішньої загрози", - підкреслив Порошенко.

Крім того, глави держав підтвердили спільну зацікавленість у розвитку двостороннього співробітництва в торговельно-економічній, науково-технічній, туристичній та гуманітарній сферах.

Наприкінці зустрічі Порошенко запросив президента Ізраїлю відвідати Україну в 2016 році.

Нагадаємо, Петро Порошенко заявив, що Україна не має намір радитися з Росією про шляхи розвитку держави.