ua en ru

Порошенко почав зустріч з главою Пентагону Меттісом

Порошенко почав зустріч з главою Пентагону Меттісом Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

У Києві розпочалася зустріч глави України і глави Пентагону США

Президент України Петро Порошенко розпочав зустріч з міністром оборони Сполучених Штатів Америки (США) Джеймсом Меттісом сьогодні, 24 серпня 2017 року в Києві. Про це повідомляє прес-служба глави України в трансляції в Facebook.

"Щиро радий вітати Джеймса Меттіса. Візит в Україну Міністра оборони США - перший за десять років - це потужний і символічний сигнал", - заявив Порошенко.

Так, глава України обмінявся рукостисканнями з міністром оборони США і запросив його пройти в будівлю Адміністрації.

Щиро радий вітати Джеймса Меттіса! Візит в Україну Міністра оборони США - перший за десять років - це потужний і символічний сигнал. Happy to welcome James Mattis in Ukraine. Visit of U. S. Defense Secretary, first in the last 10 years, is a powerful symbol.

Опубліковано Петром Порошенком 24 серпня 2017 р.

Зазначимо, Порошенку та Меттісу належить обговорити співпрацю між Україною і США в оборонній сфері.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що міністр оборони США відвідає Київ для участі в урочистостях з нагоди Дня Незалежності України.

Повідомляється, що це перший за останні десять років візит міністра оборони США в Україну, який відбудеться згідно з попередніми домовленостями з американською стороною, досягнутих під час візиту глави держави в США в червні 2017 року.