ua en ru

Гройсман: Порошенко готовий обговорити з фракціями результати переговорів нормандської групи

Гройсман: Порошенко готовий обговорити з фракціями результати переговорів нормандської групи Петро Порошенко

Дата проведення зустрічі не уточнюється

Президент України Петро Порошенко готовий провести зустріч з керівниками парламентських фракцій та депутатських груп, щоб обговорити результати переговорів нормандської групи, що відбулися 2 жовтня у Парижі (Франція). Про це в ході засідання погоджувальної Ради в понеділок, 5 жовтня, повідомив спікер парламенту Володимир Гройсман, передає кореспондент РБК-Україна.

"Президент готовий до такої зустрічі, про яку буде повідомлено, де ми зможемо зустрітися і обговорити всі питання, в тому числі і по останнім міжнародним подіям",- сказав Гройсман.

Нагадаємо, Гройсман доручив Апарату Ради запросити на засідання парламенту міністра закордонних справ Павла Клімкіна для звіту про результати зустрічі "нормандської четвірки".

Третя зустріч лідерів "нормандської четвірки", яка відбулася у Парижі 2 жовтня, виявилася для України найбільш провальною. Російський Президент Володимир Путін, шантажуючи Європу сирійським питанням, домігся виконання пунктів Мінських угод у потрібній для нього послідовності. А найголовніше - їх виконання не завершиться у 2015 р