ua en ru

Порошенко: ЄС надав Україні більше 100 млн євро гумдопомоги для переселенців

Порошенко: ЄС надав Україні більше 100 млн євро гумдопомоги для переселенців Фото: Брифінг Петра Порошенка і Федеріки Могеріні

В Києві проходить спільний брифінг Порошенка і Могеріні

Європейський Союз (ЄС) надав Україні більше 100 мільйонів євро гуманітарної допомоги для допомоги тимчасово переміщеним особам. Про це в Києві після зустрічі з Верховним представником Європейського Союзу із закордонних справ та політики безпеки Федерікою Могеріні заявив Президент України Петро Порошенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"ЄС надав Україні більше 100 млн. євро гуманітарної допомоги - для допомоги тимчасово переміщеним особам", - написав Порошенко.

"Лише з лютого поточного року на облаштування тимчасово переміщених осіб в якості гуманітарної допомоги Європейський союз надав Україні більше 100 млн євро допомоги. Ми також сьогодні обговорювали важливість продовження цієї співпраці", - повідомив він.

Нагадаэмо, Президент України Петро Порошенко і єврокомісар з політики розширення Федеріка Могеріні проводять спільний брифінг за підсумками своїх переговорів у Києві 9 листопада 2015 р.