ua en ru

Порошенко задоволений роботою Шокіна

Президент України Петро Порошенко задоволений роботою генерального прокурора Віктора Шокіна, зокрема останніми кроками у боротьбі з корупцією. Про це Порошенко заявив під час робочої поїздки до Хмельницької області, передає прес-служба глави держави.

"Ми притягнемо до відповідальності корупціонерів, і це буде не в майбутньому, а вже зараз. Те, що зараз робить генеральний прокурор, мені подобається. Хабарникам місце у в'язниці", - сказав Порошенко, додавши про важливість антикорупційної реформи.

Також Президент згадав про позбавлення Верховною Радою недоторканності трьох суддів, які судили майданівців і політичних діячів, зазначивши, що судова система повинна змінитися.

Нагадаємо, в середу, 4 березня, Верховна Рада дала згоду на затримання і арешт трьох суддів Печерського районного суду Києва - Сергія Вовка, Віктора Кицюка та Оксани Царевич.

Як повідомлялося, 11 лютого 2015 р. Порошенко призначив Віктора Шокіна генеральним прокурором України. Попереднього генпрокурора Віталія Ярему Президент звільнив за повільне розслідування подій на Евромайдане.