ua en ru

Порошенко про дострокові вибори: не дочекаєтеся

Порошенко про дострокові вибори: не дочекаєтеся Фото: Петро Порошенко

"Народ свою справу зробив"

Президент України Петро Порошенко заявив, що в Україні не варто очікувати дострокових виборів. Про це він розповів у п'ятницю, 5 червня 2015 р., на прес-конференції з нагоди щорічного послання до Верховної Ради, передає кореспондент РБК-Україна

"Щодо дострокових виборів. Знову ж таки, не дочекаєтесь. Україна сьогодні має проєвропейську коаліцію, конституційну більшість. І я впевнений в тому, що це дає нам можливість та відповідальність проводити конституційні зміни, які чекає Україна, в тому числі децентралізація, недоторканість, судова реформа. Що ще народ може дати Україні, які ще вибори він має провести, щоб нарешті депутати, уряд, Президент та влада забезпечили проведення тих реформ, які він від них чекає. Я думаю, що народ свою справу зробив. Перезавантаження відбулося", - заявив Порошенко.

Нагадаємо, Петро Порошенко сьогодні на прес-конференції заявив, що місцеві вибори в Україні, які пройдуть восени 2015 року, повинні повністю перезавантажити владу і оновити регіональні еліти. За словами Президента, проведені вони повинні бути найвищим демократичним стандартам.